Tisztelt Ügyfelünk!

Cégünk jelentős fejlesztéseket hajtott végre, amely keretében előfizetéses szolgáltatásaink meghosszabbításának a folyamatát teljesen automatizáltan szeretnénk elvégezni.

Ez a folyamat Önt az alábbiakban érinti:

  1. Előfizetésének lejárta (webtárhely, domain név, stb.) előtt 30-60 nappal egy emailt kap, amelyben az előfizetés lemondására vagy meghosszabbítására van lehetősége. Amennyiben adataiban változás következett be, akkor még a hosszabbítás előtt jelezze nekünk.
  2. Ön az 1.) pontban kiküldött emailben talál egy hivatkozást a weboldalunkra. Ezen az oldalon a meghosszabbítás kiválasztásakor kap egy emailt, amelyben egy proforma számla (díjbekérő) található. Fontos, hogy a folyamatos szolgáltatás érdekében a díjbekérőt a határidőig fizesse be. Ennek befizetése után kapni fog egy másik emailt, amely segítségével letöltheti a számláját. Lemondás esetén egy megerősítő emailt kap rendszerünktől, hogy felmondása megérkezett.
  3. Díjbekérő összegének beérkezésekor a proformával teljesen megegyező számlát küldünk, a teljesítés ideje a bankszámlaszámunkra történő utalás megérkezése lesz. Ön a számlát távszámla modulunk segítségével tudja átvenni. Mindössze ki kell nyomtatnia, amennyiben a nyomtatást nem tudja megoldani, kérem, hogy jelezze felénk.

 

TÁVSZÁMLA leírása

Cégünk szeretné elkerülni a postázással járó jelentős költségeket, megkímélve ezzel környezetünket is, valamint a számlalevél célba jutásának ellenőrizhetetlenségét. A TÁVSZÁMLA modulunk segítségével Ön a kapcsolattartó email címeire (maximum 4 db email cím lehetséges) kap egy email értesítést, amelyben egy link szerepel, amivel letöltheti a számlát PDF formátumban. Mivel ez nem elektronikusan hitelesített számla, ezért kérjük, hogy nyomtassa ki. Letöltés után, a számlát emailben is elküldjük, hogy Ön is archiválni tudja. A számlánk bal alsó sarkában levő QR kód segítségével, bármikor elérheti online rendszerünkben a számlát.

Mivel a számlát a rendszerünk állítja ki, ezért megfelel minden számlázással kapcsolatos jogszabálynak, mindössze annyiban tér el a hagyományosan elektronikus úton kiállított számláktól, hogy az Ön nyomtatóján jelenik meg a számla.

A számla aláírás és pecsét nélkül is hiteles, valamint már az eredeti és másolat példányok megjelenítését sem írja elő a többször módosított 24/1995. (XI. 22.) PM rendelet. Erre vonatkozó 1/F. § (1) bekezdését 2010.09.27-től hatályon kívül helyezte 4/2010. (VIII. 13.) NGM rendelet 9. §.